DSC_0173.JPG
Nieuws
Volg ons op Facebook en Twitter
Voor het laatste nieuws kunt u ons volgen op Facebook en Twitter !!
Lees meer
Nieuw project voor Koppenol
Koppenol industriële en civiele services B.V. is gestart met een nieuw groot project.
Lees meer
Nieuwe Koppenol mascotte
Nieuwe Koppenol mascotte is een feit!
Lees meer

Activiteiten

Koppenol industriële en civiele services B.V. is gespecialiseerd op het gebied van industriële services en civiele services.

Onder industriële services verstaan wij het reinigen van o.a. installaties, systemen, verstopte leidingen, tanks en ruimten zoals fabrieken en energiecentrales.

Onder civiele services verstaan wij het leegzuigen van o.a. kruipruimtes, kelders, bassins en het vrijzuigen van boomwortels en ondergrondse kabels en leidingen.

Bij Koppenol industriële en civiele services B.V. staat veiligheid en milieu hoog in het vaandel, daarom wordt er gebruik gemaakt van het modernste materieel en reinigingstechnieken van deze tijd.

Een greep uit onze werkzaamheden :

vacuümreinigen speelt een belangrijke rol in de industriële reiniging. Met speciaal ontwikkelde voertuigen met een grote zuigcapaciteit kunnen al uw vaste en vloeibare stoffen snel en probleemloos worden opgezogen.

Hogedrukreiniging is een zeer effectieve techniek, inzetbaar 
voor het reinigen van bijvoorbeeld warmtewisselaars, leidingen, rioleringen, tanks, reactoren en olie- en slibscheiders.

Vacuümgraven is een veilig manier van verwijderen van (potentieel) vervuilde grond rond ondergrondse gasleidingen en elektriciteitskabels. Met de conventionele grondverzettechnieken kunnen schades veroorzaakt worden, wat tot direct gevaar kan leiden en stilstand van procesinstallaties.